Szalon

2007 januárjában nyílt meg a Shine Szalon, azzal a céllal, hogy vendégeink egy helyen szépülhessenek, sportolhassanak és tudjanak az egészségükért is tenni. A megszépülés jegyében az ide látogatók fodrászatot,hajhosszabbítást, kozmetikát, kézápolást, műkörömépítést és különböző testkezeléseket vehetnek igénybe. Az egészség megőrzésében masszőrjeink segítenek.

Szolgáltatásaink igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges-telefonon vagy személyesen. Bejelentkezés nélkül nem áll módunkban vendéget fogadni. Megértésüket köszönjük. Időpontra érkezett vendégeinket pontosan fogadjuk, kérjük, ők se érkezzenek késve. Parkolni közel és ingyenesen lehet az Interspar felőli oldalon, ahonnan a bejárat is megközelíthető.

Szolgáltatásaink végzése közben nem vagy csak sürgős / fontos esetben használunk mobiltelefont. Megtisztelésnek vesszük, ha vendégeink is mellőzik a telefonálást, ezzel biztosítva a kezelés gördülékeny menetét.

“A test a lélek temploma.”
A Shine szalon fitnesz órarendjében mindenki találhat számára megfelelő testedzést. Érdeklődni személyesen vagy telefonon az edzőknél lehet.


A Szalon

A Szalon

A Szalon

A Szalon

A Szalon

A Szalon

A Szalon

A Szalon

A Szalon

A Szalon

A Szalon

A Szalon

A Szalon

A Szalon

A Szalon

A Szalon